MUZIKA UŽIČKOG KRAJA

PEVAČI

Odlična atmosfera garantuje i dobar provod. 

Za dobar provod su, uz dobar bend, zaduženi i vokalni solisti.

Muzika užičkog kraja se može pohvaliti da na ovim prostorima nasutpaju vokalni solisti, uz čije nastupe uživanje i provod su zagarantovani.

 

Milovan Mika Dučić rođen 10.09.1970 u Prijepolju.
Strastveni ljubitelj Rock&Roll-a.
Živi i radi u Beogradu, takmičio se u Nikad nije kasno.
Jelena Jaćimović  Rođena 02.07.1986 iz Žiče kod Kraljeva. Muzikom se ozbiljno bavi od 2005. godine. Sve do tada, gajila je ljubav prema istoj, pevala u crkvenom i školskom horu učestvujući na raznim priredbama i dečijimi manifestacijama. Otac kao uzor, od malih nogu ju je usmeravao ka kvalitetnom zvuku, pa Jelena danas peva više žanrova, stremeći ka što autentičnijoj interpretaciji. Očev ujak, Mihailo – Ciga Milovanović, harmonikaš koji je iza sebe ostavio lepa narodna kola, zaslužan je za Jelenine muzičke gene, kao i njena majka, koja je u mladosti pevala u KUD-u.  Jelena živi i radi u Kraljevu, kao i u celoj Srbiji, tako i sa bendovima iz užičkog kraja, uveseljavajući dobre pesme na svadbama i proslavama.
Goran Radosavljević Gojza ex – Ulični Anđeli iz Kosjerića.
 
Bendovi: Ulični Anđeli, Royal bend, Brojanica. Pevač i gitarista. Aktivno nastupa od 2000. godine.

Ako se bavite muzikom i ako ste iz Priboja, Prijepolja, Nove Varoši, Čajetine, Bajine Bašte, Kosjerića, Požege, Arilja, Ivanjice i naravno Užica, iskoristite mogućnosti i prednosti oglašavanja putem našeg portala.