ORKESTAR STEFANA JELIĆA

Orkestar Stefana Jelića je orkestar pažljivo odabranih muzičara, koji su se okupili na jednom mestu da vrate dobru i kvalitetnu muziku ponovo na velika vrata. Podrazumevaju široki repertoar muzike, koji se kreće od klasične muzike, preko narodne, stare i novokomponovane, izvorne, starogradske, domaće pop, rok i strane muzike. 

Ono što nude jeste neprocenjivo znanje, kvalitet zvuka i tona, muzičko-scenski nastup i jos mnogo toga. Orkestar ima namenu da svira sve vrste privatnih proslava i veselja, koncerte, televizijske emisije… Odlikuju se dobrom energijom, pre svega sviranjem i pevanjem, koje ima potporu u višegodišnjem muzičkom obrazovanju, kvalitetom, muzičko-scenskim nastupom, i profesionalnim i odgovornim odnosom prema svom poslu. Njihova muzička misija jeste da ožive kvalitetnu muziku i unaprede je, da budu profesionalni, inovativni i da nastave dalje da rade na sebi i samim tim da stvaraju još bolju muziku, u kojoj će uživati njihovi slušaoci.

Njihove devize su: “Vratimo dobru muziku na velika vrata”, “Kvalitetna muzika je melem za dušu i ona kao takva nam je najbitnija” i “Najlepša preporuka je najbolja reklama”. Uverite se i sami u kvalitet koji zastupaju i profesionalizam i znanje kojim vladaju. Kontaktirajte ih i posetite na nekom od njihovih nastupa, a uvek ih možete poslušati na YouTube kanalu.