Miloš Radovanović

Miloš Radovanović rođen je 09.07.1983. godine u Užicu, a javnosti je postao poznat kada je otpevao pesmu “Pukni zoro” za film “Montevideo”.

Takmičio se u Zvezdama Granda kao i u šou programu „Pinkove zvezde“ pa je otuda takođe poznat javnosti. U Užicu je završio osnovnu školu „Andrija Đurović“ nakon čega je znao da će se u budućnosti baviti muzikom, pa je u KUD „Sevojno“ počeo da svira harmoniku.

U KUD-u je često nastupao i išao na takmičenja pa je često nastupao kao pevač u svom rodnom Užicu, Čačku, Valjevu itd. Jedne godine u Čačku je osnovao svoj bend, nakon čega se ubrzo preselio u Beograd i počeo sa svoja dva prijatelja muzičara da nastupa u klubovima po Beogradu. Nakon određenog vremena njegovi saradnici su otišli u Australiju nakon čega je on odlučio da nastupa sam

 

Nakon određenog perioda i nastupanja u Beogradu, nastupi Miloša Radovanovića su postali veoma posećeni gde se videlo da ga čeka blistava muzička karijera. Danas ga veliki broj poznatih pevača pozdržava i veoma je uspešan u svom poslu.

Posle velikog hita Pukni Zoro ređaju se pesme i spotovi: Vidi me sad, Zaboravi – sa Mirom Aleksić,  Kada te ljubav dotakne, Pokucaj na vrata, Prvi sneg, Flert itd.

Nižu se i gostovanja na raznim radio i TV stanicama, a otvara i svoj Youtube kanal gde se nalaze obrade poznatih hitova.

Od skora se i sve ozbiljnije bavi i studijskim radom tj. komponovanjem.

Svaki svoj uspeh Miloš Radovanović je, kako kaže, posvetio svojoj porodici.