GRUPA TEMPERA UŽICE

Grupa Tempera je nastala u oktobru 2008. kao želja pet iskusnih muzičara da naprave jedan novi, moderan, prepoznatljiv bend, ali pre svega da sviraju muziku koju vole. Glavna ideja je bila da se tržistu ponudi veoma širok izbor dobre muzike, da se prate muzički trendovi, ali da se nikako ne zapostavi ni kvalitetna stara muzika (narodna, starogradska, rock, pop, evergreen…).

Danas Tempera nastupa kao šestočlani sastav (ženski i muški vokal, bubanj, bas gitara, gitara i klavijatura) . Stalni članovi benda su – Bojana Karić (vokal), Aleksandar Jovanović (klavijatura, vokal), Ratko Erić (vokal), Aleksandar Stanković (gitara, vokal), Uroš Pirić (bubanj), Bojan Vulović (bas gitara, vokal).
Poseduju kompletnu binsku opremu, sopstveno ozvučenje koje se može prilagoditi za različite prostore (od 50 do 800 ljudi) i profesionalnu rasvetu. Takođe, imaju i profesionalni muzički studio u kome se spremaju za nastupe i doteruju tehničke detalje zvuka i svirke.

Ako odlučite da ih angažujete, možete biti potpuno sigurni da kompletan ugođaj ni jednog momenta neće preći granicu dobrog ukusa, i da ni po koju cenu neće izaći van repertoara koji je unapred dogovoren bilo da se radi o svadbi, proslavi firme, punoletstvu, maturi, svirci u klubu…